СПОРТЕН ЦЕНТЪР “ЛЕВСКИ”

Стадион “Георги Аспарухов” е построен в периода 1960 – 1963 година.
с подкрепата на привърженици и разполага с 36 000 места. В непосредствена близост до него са разположени други спортни зали на клуба.

 

Стрелбищен комплекс:

Комплексът се стопанисва от стрелкови клуб “Левски”. Стрелбищният комплекс “Герена” разполага със закрито стрелбище с 6 коридора за прецизна и бърза стрелба на дистанции от 5 до 25 м, съобразено е с всички законови изисквания.

Комплексът предлага:

• стрелба с различни видове огнестрелни оръжия

• тренировки за служители на фирми, организации, компании • различни курсове – за безопасно боравене с оръжие, за начинаещи, за приложна стрелба

• разнообразни психологически услуги

• ремонт на всички видове спортно, ловно, малокалибрено и голямокалибрено оръжие без значение от системата и производителя

• изпитания и експертизи на оръжие, боеприпаси, бронежилетки

• удостоверения за годност на оръжие.

 

 Зали по художествена гимнастика:

Спортната база на КХГ “Левски”, зала “Герена”, е най-мащабната не само по размери, но и по функционалност зала по художествена гимнастика в страната.

Основната тренировъчна зала разполага с три самостоятелни терена, отговарящи на изискванията на ФИГ за спорта. Подвижна завеса отделя звуково и визуално единия терен от останалите, което прави възможно пълноценна работата едновременно на всички терени.

Помощните зали за класически екзерзис са оборудвани по всички изисквания за тази дейност. Тук правят и първите си стъпки най-малките гимнастички на Клуба – подготвителните групи.

Самостоятелните зали за ОФП, фитнес-залата и тае куон-до в базата допълват многообразието от дейностите в Клуба.

В залата има кабинети за физиотерапия, иглотерапия, рехабилитация и лекарски кабинет, които целодневно са на разположение на спортистите.

Тонстудиото е оборудвано със съвременна звукозаписна техника и притежава богат музикален фонд за художествената гимнастика.