Ивет Лалова е четвърта в Загреб

September 1, 2013

Българката Ивет Лалова се класира на четвърто място във финала на 100 метра за жени на големия международен турнир по лека атлетика в Загреб. Ивет Лалова финишира за 11,38 секунди. На първите три места се наредиха три спринтьорки от САЩ: първа е Барбара Пиър с 11,00 секунди, на второ място е Александриа Андерсън – 11,06 секунди, а трета остана ЛаКейша Лаусън – 11,25 секунди.

Прочети >>

Ивет Лалова записа нова победа в Турция

September 1, 2013

Ивет Лалова спечели още една победа за клубния си отбор в последния старт за сезона в Турция, съобщи официалният сайт на турската федерация по лека атлетика www.taf.org.tr. Лалова беше най-бърза в спринта на 200 метра. След днешното отличие тя  записа три победи в рамките на два дни. Вчера лекоатлетката бе най-бърза в бягането на 100 метра и в отборната щафета на четири по сто метра.

Прочети >>

Ивет Лалова пристига в Стара Загора за откриването на 66-то Балканско първенство по лека атлетика

May 1, 2013

Стара Загора е в трескава подготовка за голямото спортно събитие, което предстои в края на юли. Световната звезда в спринта Ивет Лалова ще пристигне в града за откриването на 66-то Балканско първенство по лека атлетика, което ще се проведе от 26 до 29 юли 2013 г. на стадион „Берое”. След 28 години градът отново ще домакинства на лекоатлетически игри от висок ранг. В тях ще участват 700 спортисти, треньори, журналисти…

Прочети >>